Key Technologies

Welkom in de hightech machinefabriek van de toekomst

Bekijk 3 vacatures
State of the art Technologie

State of the art Technologie

Samen leren en inspireren

Samen leren en inspireren

Teamwork

Teamwork

Verschillende Technieken en Technologie├źn

Verschillende Technieken en Technologie├źn

Onze unieke cultuur

Onze unieke cultuur

Informele Werksfeer

Informele Werksfeer

Wij zijn de fabriek van de toekomst

Onze afdeling Key Technologies; een machinefabriek die uitblinkt in haar veelzijdigheid aan technologieën, maar uniek is dankzij haar vakmensen en teamwork. Binnen ons Key Technologies team produceer jij samen met je collega’s hoogcomplexe onderdelen of las-samenstellingen die bestemd zijn voor onze afdeling Assembly. Ondanks de enorme diversiteit aan disciplines binnen deze afdeling is de rode draad binnen de wereld van Key Technologies wel degelijk aanwezig, namelijk: extreme precisie, nauwkeurigheid en hoge complexiteit. Dankzij onze blik op de toekomst en de implementatie van industrie 4.0, met bijvoorbeeld ons ‘real time location system’, zijn wij klaar voor de toekomst!

De sleutel tot ons succes zit hem in de combinatie tussen vakmanschap, betrokkenheid en zeer hoogwaardige en accurate machines. Binnen deze afdeling, waar jij je als techneut ongetwijfeld thuis zult voelen, is niets onmogelijk. De enorme diversiteit en capaciteit binnen onze Key Technologies stelt ons in staat de groeiambities van AAE te faciliteren. Ambities om de wereld een stukje beter, slimmer en mooier te maken, ambities die we dolgraag met jou delen.

 

Leren en Inspireren

De diversiteit aan processen binnen ons hightech familibedrijf zorgt ervoor dat geen dag op onze afdeling hetzelfde is. Ons hechte team is een combinatie van jonge leergierige technische talenten en ervaren vakmensen. De bereidheid om van elkaar te leren is erg groot. Hierdoor inspireren we elkaar en zoeken we samen naar de beste oplossingen. Met onze unieke bedrijfscultuur combineren we Brabantse gezelligheid met het continu verleggen van technologische grenzen.

 

Bezoek hier alvast de afdeling en maak kennis met jouw toekomstige collega's

Staat jouw ideale vacature er nu niet tussen?

Maak een jobalert aan en ontvang een melding per mail
wanneer er nieuwe vacatures zijn!

Jobalert aanmaken