Sales & Projectmanagement

Topspeler in de markt met wereldwijde ambities

Bekijk 0 vacatures
Learning and Inspiring eachother

Learning and Inspiring eachother

Customer Oriented

Customer Oriented

Dynamic

Dynamic

Co-operation throughout the company

Co-operation throughout the company

Our Unique Culture

Our Unique Culture

Take deep dives in Processes and Systems

Take deep dives in Processes and Systems

Samenwerken aan de sales van grensverleggende technologie

Wij slaan de brug tussen de klant, onze engineering en onze operatie om samen het hoogst mogelijke technische niveau te bereiken. Daarnaast worden we continu geïnspireerd en uitgedaagd door onze diverse, internationale klanten die zich in talloze branches bevinden. Denk hierbij aan de Semicon, Life Science, Consumer Goods, Medical en Automotive. Maar ook dankzij de internationale groeiambities van AAE worden wij continu uitgedaagd om innovatieve oplossingen te bedenken en technologische grenzen te verleggen.

 

Being part of something great

Onze grensverleggende technologie spreekt misschien voor zich, maar daarnaast zijn we net zo trots op wie wij samen zijn; altijd onderdeel van een groter geheel. Wij zijn AAE: leading edge, innovatief en hightech. Dat maakt ons hechte familiebedrijf tot de ambitieuze, internationale machinebouwer die we vandaag de dag zijn.

Resultaten boeken, dat kan ons team overal. Maar dat wíllen de experts in ons team niet meer overal doen. Hier maakt ons sales en projectteam het verschil. Met een diversiteit aan technologische producten die even groot is als de diversiteit in branches en internationale klanten. Door als team mee te gaan in de snelle groei van AAE, maar ook in trends en ontwikkelingen binnen onze markt, worden ambities waargemaakt en openen er continu nieuwe deuren met nieuwe kansen. Kortom: resultaten boeken, dat kan in ons team!

 

Staat jouw ideale vacature er nu niet tussen?

Maak een jobalert aan en ontvang een melding per mail
wanneer er nieuwe vacatures zijn!

Jobalert aanmaken