Jouw toekomst begint hier

Wij geloven dat de toekomst van ons hightech familiebedrijf in handen ligt van de volgende generatie. Enthousiasmeren van jeugd voor de wereld van techniek maakt onderdeel uit van ons DNA. Investeren in (persoonlijke) ontwikkeling van talent, zowel ons eigen talent als nieuw talent, staat bij ons centraal. Daarom vinden wij het ontzettend belangrijk om een omgeving te bieden waar jij jouw talenten kunt ontdekken en ontwikkelen op een manier die bij jou past.

Ons team zorgt voor een goede begeleiding in nauwe samenwerking met diverse opleidingen in de regio. Zo zorgen we er samen voor dat jouw (afstudeer)stage, traineeship of BBL traject een onvergetelijke ervaring wordt. En, stiekem vinden wij het gewoon ontzettend gaaf en inspirerend om steeds weer nieuwe dingen te kunnen leren van jouw frisse blik, innoverende inzichten en eigenwijsheid. 

Hoogwaardige Leertrajecten

Stagiaires en BBL'ers bij AAE krijgen de ruimte en middelen om te werken aan uitdagende vraagstukken.

Leren en inspireren

Onze ervaren vakmensen brengen hun kennis en passie op gebied van techniek over.

Investeren in de toekomst

Als leerling bij AAE vorm jij de basis van de toekomst van ons bedrijf en daar zijn we trots op!

Stage lopen of Afstuderen

Ben je op zoek naar een (afstudeer)stage in een hightech productieomgeving? Wij bieden stageplaatsen in alle vormen en op alle niveaus, van korte snuffelstages tot afstudeerstages. 

Samen zorgen we voor begeleiding op maat. Ook als stagiair(e) bij AAE maak je voltallig deel uit van het team. Van Brabantse gezelligheid tot het verleggen van technologische grenzen met jouw skills en expertise. Wist je dat een deel van onze voormalige stagiaires, na het succesvol afronden van een stage bij AAE, later een bij- of vaste baan heeft gekregen bij AAE?

BBL Trajecten

Start je als BBL’er bij AAE dan ben je direct een volwaardig lid van ons team. Dankzij begeleiding vanuit onze enthousiaste vakmensen zorgen we er samen voor dat jij het pad bewandelt dat het beste bij jou past. 

Binnen AAE kun je tijdens je BBL traject kennis maken met de grote diversiteit aan vakgebieden die direct of indirect in verbinding staan met onze hightech wereld. Hierdoor kun je een keuze maken die het beste past bij jouw verdere loopbaan. En, hoe lekker is het om tijdens je studie een volwaardig salaris te ontvangen. Daarnaast krijg je gedurende je gehele opleiding de opleidingskosten betaald.

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een melding per mail
wanneer er nieuwe vacatures zijn!

Jobalert aanmaken