Assembly & Operations

Welkom in de hightech machinefabriek van de toekomst

Bekijk 1 vacatures
No day is the same

No day is the same

Our own 'Modification Corner'

Our own 'Modification Corner'

Learning and Inspiring eachother

Learning and Inspiring eachother

Customer Oriented

Customer Oriented

Our Unique Culture

Our Unique Culture

Informal Working Environment

Informal Working Environment

Hightech machines in een hightech omgeving

De afdeling Assembly is verantwoordelijk voor het bouwen van machines en modules binnen AAE. Wij zetten de ideeën en wensen van AAE en onze klanten om in een hightech machine, altijd op maat. Wij werken hierbij met de nieuwste technieken en oplossingen op het gebied van automatisering en printing. Onze afdeling zorgt voor de gehele assemblage en oplevering; van het eerste boutje tot levering bij de klant en alles wat daar tussen in zit.

De diversiteit van machines die we bouwen is groot. Zo bouwen we een machine voor het assembleren en bedrukken van 600 injectiespuitjes per minuut, maar ook systemen voor DNA-onderzoek ter genezing van Alzheimer en kanker.

 

Leren en inspireren

Ons team is een mooie combinatie van jonge leergierige monteurs en ervaren vakmensen. De bereidheid om van elkaar te leren is erg groot, zo proberen we elke dag met het team het uiterste uit het team en de machines te halen. We gaan en staan voor kwaliteit. Samen met onze eigen Engineering en klanten brengen we de machines naar een hoger niveau. Er is een gezellige sfeer en iedereen is in voor een praatje of staat klaar om elkaar vooruit te helpen.

 

Staat jouw ideale vacature er nu niet tussen?

Maak een jobalert aan en ontvang een melding per mail
wanneer er nieuwe vacatures zijn!

Jobalert aanmaken