Improvement

De laatste technologie ontdekken en breed toepassen

Bekijk 2 vacatures
Teamwork

Teamwork

No day is the same

No day is the same

Learning and Inspiring eachother

Learning and Inspiring eachother

Co-operation throughout the company

Co-operation throughout the company

Cross-departmental Co-operation

Cross-departmental Co-operation

Take deep dives in Processes and Systems

Take deep dives in Processes and Systems

Improvement begint bij ons

Als ‘Improvement Knight’ (verbeterridder) en onderdeel van het AAE Improvement team pak jij de lead in uiteenlopende verander- en verbetertrajecten binnen onze snel groeiende organisatie. Binnen elk project werk je in een multidisciplinair team, waarbij je telkens manieren ontdekt die de manier van werken optimaliseren. Op deze manier kun je een directe en unieke bijdrage leveren aan de groeiambities van AAE en onze visie om ‘de wereld een stukje mooier te maken met grensverleggende technologie’!

 

Leren en Inspireren

De diversiteit aan processen binnen ons hightech familiebedrijf zorgt ervoor dat geen dag op onze afdeling hetzelfde is. Ons hechte team is, verspreid over de gehele organisatie, onmisbaar. Tevens is, dankzij de diversiteit binnen ons team, de bereidheid om van elkaar te leren erg groot. Hierdoor inspireren we elkaar, zoeken we samen naar de beste oplossingen en nemen we zelden genoegen met de bekende weg. Met onze unieke bedrijfscultuur combineren we Brabantse gezelligheid met het continu verleggen van technologische grenzen.

Manager Improvement & Strategy Kurt Wils herhaalt niet voor niets nog een keer: “De ruimte en kansen krijgen om jezelf te ontwikkelen samen met fijne collega's; dát is AAE.”.

 

Bezoek hier alvast de afdeling en maak kennis met jouw toekomstige collega's

Staat jouw ideale vacature er nu niet tussen?

Maak een jobalert aan en ontvang een melding per mail
wanneer er nieuwe vacatures zijn!

Jobalert aanmaken