Cleanroom

Next level teamwork in een ultra-schone ruimte

Bekijk 1 vacatures
No day is the same

No day is the same

Learning and Inspiring eachother

Learning and Inspiring eachother

Customer Oriented

Customer Oriented

Our Unique Culture

Our Unique Culture

Informal Working Environment

Informal Working Environment

Ultra Clean Environment

Ultra Clean Environment

Samen technologische grenzen verleggen

Welkom in onze hightech cleanroom, hier zetten wij de ideeën en wensen van AAE en onze uiteenlopende klanten om in hightech en ultraschone modules. In onze ISO class 7 cleanroom werken wij met de nieuwste technieken en oplossingen op het gebied van zuiverheid en precisie. Onze afdeling zorgt voor assemblage en qualificatie; van het logistieke proces, de assemblage en de diverse reinigingsprocessen tot en met de qualificatie en alles daar tussenin.

In onze hightech cleanroom werken we onder andere aan fijnmechanisch monteren van diverse modules voor uiteenlopende klanten, vacuümtechniek, precisie-reinigen, kwalificatie- en testen en gespecialiseerd verpakken. Maar waar het uiteindelijk echt om draait is het hogere doel waar we als één team voor gaan: werken aan een betere, gezondere en mooiere toekomst en altijd nét op het randje van wat technisch mogelijk is.

 

Unieke mensen in een unieke omgeving

Het succes van ons team zit hem in het werkgeluk van onze mensen. Er heerst dan ook een gezellige, open en prettige werksfeer. Zo voegt Niels, project lead mechanic in onze cleanroom, graag het volgende toe “Samen technologische grenzen verleggen, het onmogelijke waarmaken en onze klanten doen verbazen, dat is het mooiste dat er is!”.

 

Staat jouw ideale vacature er nu niet tussen?

Maak een jobalert aan en ontvang een melding per mail
wanneer er nieuwe vacatures zijn!

Jobalert aanmaken