Research & Development

Pushing Technical Boundaries

Bekijk 4 vacatures
Teamwork

Teamwork

Focus on Happiness

Focus on Happiness

No day is the same

No day is the same

Our own 'Modification Corner'

Our own 'Modification Corner'

Customer Oriented

Customer Oriented

Multi Disciplinary

Multi Disciplinary

Teamwork: het geheim van ons succes

Onze uiteenlopende internationale klanten dagen ons iedere dag weer uit om de grenzen van de technologie te verleggen. Om succesvol te zijn met onze projecten is co-ontwikkeling en een intensieve samenwerking met de klant van cruciaal belang.

Zo ontwikkelen wij bijvoorbeeld high tech systemen die door onze klanten (OEM-ers) weer worden verkocht aan hun klanten. Onze uiteenlopende klanten bevinden zich in de Medische-, Optische- en Semicon branches in de volle breedte, dat wil zeggen van start-ups tot volwassen bedrijven. Zij produceren en verkopen hun producten samen met ons voor bijvoorbeeld onderzoeksdoeleinden. Zo bouwen we systemen voor DNA-onderzoek ter genezing van Alzheimer en kanker, maar ook gespecialiseerde machines die paspoorten maken.

 

Proud to be part of something great

Ons geheim: onze flexibiliteit, innovativiteit en creativiteit in combinatie met onze sterke (en informele) ‘can-do mentaliteit’ heeft keer op keer voor succesvolle projecten gezorgd. Dit is tevens waarom het huidige team volop in ontwikkeling is met oog op de ontwikkeling en groei van onze 3 Business Lines.

Los van het feit dat dit ervoor zorgt dat jouw dag binnen dit team nooit hetzelfde is, maakt ons ook extra trots om onderdeel te mogen zijn van dit hogere doel. Trots om met onze grensverleggende technologie de wereld een stukje slimmer, gezonder en simpelweg mooier te maken.

 

Bezoek hier alvast de afdeling en maak kennis met jouw toekomstige collega's

Staat jouw ideale vacature er nu niet tussen?

Maak een jobalert aan en ontvang een melding per mail
wanneer er nieuwe vacatures zijn!

Jobalert aanmaken