12 oktober 2023

het verhaal van Jeroen van der Sommen omvat het allemaal. Hij ziet de uitdagingen van de toekomst met een positieve blik tegemoet en dit drijft zijn ambitie alleen maar verder. Voor deze held van de technische dienst is geen enkel project te uitdagend.

"Ik ben dol op uitdagingen. Het is een soort levensmotto voor mij," zegt Jeroen met een glimlach op zijn gezicht nadat hij vertelt over de complexiteit van zijn functie. "Bij de technische dienst ben je betrokken bij alles: van de bekabeling binnenin de machines tot aanpassingen en reparaties aan robotarmen. Als ik hierover praat met vrienden of mensen buiten het vakgebied, zijn ze vaak verbaasd. Ik denk dan: dit is slechts een normale werkdag; je zou eens moeten weten waar ik nog meer mee bezig ben. Zo werken wij aan nieuwe machines, breiden de cleanroom uit, en het opzetten van nieuwe wasstraten. Je kunt je dus voorstellen dat er genoeg uitdagingen zijn op de technische dienst."

Ondanks dat grote uitdagingen voor Jeroen heel normaal zijn, zijn er nog steeds projecten die hij spannend vindt. "Hoewel ik gemotiveerd raak van uitdagingen, zie ik zeker nog projecten waarvan ik het warm krijg. Vooral de ambitieuze projecten, zoals de komst van een nieuw pand voor AAE. Er komt zo veel werk kijken bij de bouw van dit pand; soms voel ik me overweldigd, maar het past wel bij mijn ambities. Ik laat mij er ook niet door tegenhouden, gewoon met de volle 100% ervoor gaan. Uiteindelijk word je er alleen maar beter en meer ervaren van."

Goed op je plek zitten
Met zoveel passie aan dergelijke grootschalige projecten werken, vereist de nodige motivatie. Gelukkig geen gebrek aan motivatie bij Jeroen. "Ik doe dit vooral omdat ik me hier bij AAE echt op mijn plek voel en dat motiveert mij. Na ervaring te hebben opgedaan bij andere werkgevers en in verschillende vakgebieden, weet ik wat ik wel wil en wat ik niet wil. De vrijheid die ik bij AAE ervaar, vind ik van onschatbare waarde, want dat stelt me in staat mijn ambitie in mijn werk te vervullen. En dat maakt het voor mij geen enkel probleem om extra uren te werken."

Toch is het voor Jeroen niet vanzelfsprekend dat je altijd op de juiste plek zit. "Als kind had ik altijd twee hobby's: knutselen en computers. Van dat laatste besloot ik mijn beroep te maken en ik ging de ICT in. Na enkele jaren besefte ik echter dat ik hier niet mijn werkgeluk zou vinden. Uiteindelijk koos ik voor de techniek, omdat ik het leuk vind om fysieke dingen te creëren. En van die beslissing heb ik geen spijt, ik werk nu al tien jaar in de techniek en geniet er nog iedere dag van. Ik blijf met plezier naar mijn werk gaan, zeker bij AAE.”

Net zoals Jeroen lekker op je plek zitten? Bekijk dan onze vacatures!

Staat jouw ideale vacature er nu niet tussen?

Maak een jobalert aan en ontvang een melding per mail
wanneer er nieuwe vacatures zijn!

Jobalert aanmaken